"Komaj čakam, da bom pri Realu"

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski trener Rafael Benitez je v nedeljo končal delo v Neaplju in se že podal v špansko prestolnico.
Oglej si celoten članek

Rafael Benítez je v nedeljo z Napolijem izgubil proti Laziu (2:4) na sila razburljivi tekmi in tako si Neapeljčani niso uspeli zagotoviti tretjega mesta in s tem kvalifikacij za Ligo prvakov. Napoli je bil blizu tudi v Ligi Evropa in italijanskem pokalu, v obeh tekmovanjih se je poslovil v polfinalu.

Že nekaj časa je jasno, da bo Benítez v naslednji sezoni sedel na klopi madridskega Reala, kjer je tudi začel igralsko in trenersko kariero. To je že potrdil tudi podpredsednik Reala Eduardo Fernándezde Blas.

Danes dopoldne je Benítez odpotoval v Madrid, kjer ga čaka podpis pogodbe, v sredo pa uradna predstavitev. "Sem pripravljen. Komaj čakam, da bom tam," je po tekmi proti Laziu za AS dejal španski strateg.

Benítez je z Napolijem lani osvojil italijanski pokal. V svoji trenerski karieri je osvojil La Ligo z Valencio, Ligo prvakov z Liverpoolom in Ligo Evropa s Chelseajem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.