Komaj se je vrnil po operaciji, že je grdo letel po zraku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Marc Marquez se je vrnil v karavano motoGP, potem ko je zaradi poškodbe roke izpustil zadnje tri dirke razreda motoGP.
Oglej si celoten članek

A njegova vrnitev ni bila nič kaj rožnata, saj je že na petkovem ogrevanju v Le Mansu pošteno prestrašil svoje navijače. Kar dvakrat je namreč na razmočeni stezi zletel z motorja, še posebej drugi padec ni bil nič kaj prijeten za oko. A na srečo jo je tokrat Marc Marquez odnesel brez večjih poškodb.

Spomnimo: Marc Marquez je že na uvodni dirki sezone na Portugalskem zakuhal velik incident, ko je povsem napačno ocenil zaviralno pot in s seboj na tla sklatil še Miguela Oliveira, ki je grdo padel, in Jorgeja Martina. Nato se je izkazalo, da jo je najslabše odnesel prav Marquez, ki je moral na operacijo dlančne kosti. Po operaciji je sledilo okrevanje, zaradi katerega je moral izpustiti naslednje tri velike nagrade.

Žvižgi s tribun Marquez zakrivil hudo nesrečo, domači adut obležal ob stezi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:27 13. Maj 2023.

    Najbolje bi bilo, da čimprej neha dirkat, ker ne ogroža samo sebe, ampak tudi druge dirkače.

  • 07:40 13. Maj 2023.

    amater

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.