Komedija v Srbiji: "Ne more on meni ukazovati!"

Foto: YouTube
Trenerja sta se po provokacijah na zelenici sprla še na tiskovni konferenci.
Oglej si celoten članek

Tekma 2. srbske lige, na kateri sta se pomerili ekipi FK Temnić in Dinamo iz Vranja, je postregla z nenavadnimi prizori. Zmage se je veselila domača ekipa FK Temnić (2:1), čeprav so prvi gol na srečanju dosegli gostje.

Gostujoči strateg Radmil Jovanović se je na nešporten način razveselil doseženega gola svoje ekipe in s plesnimi gibi provociral nasprotno klop. Aroganca se mu ni obrestovala, saj so domači v nadaljevanju uprizorili preobrat.

Komedija, ki še najbolj spominja na otroški vrtec, se je kasneje nadaljevala na tiskovni konferenci. Trenerja sta se namreč sprla, kdo bo govoril prvi oziroma, bolje rečeno, kdo ne bo govoril prvi.

Praviloma bi moral na vprašanja najprej odgovarjati gostujoči trener, a je besedo prepustil Draganu Đorđeviću. Domači strateg se ni dal in vztrajal, naj prvi odgovarja Jovanović.

"Ne more on meni ukazovati," se je razjezil Jovanović, nato pa po nekaj mučnih sekundah in prigovarjanju tiskovne predstavnice vendarle popustil. Več v posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:14 2. April 2018.

    Ta dva starca naj gresta lovit ribe ne pa da ugotavljata kateri je večji bedak

  • 15:47 2. April 2018.

    Tipicna balkanska primitivna plemena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.