Komentator je vedel, kaj sledi: "Luka se igra s svojo hrano"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Luka Dončić se je poigral s košarkarjem Phoenix Suns.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so s porazom odprli novo sezono košarkarske lige NBA. Čeprav so na tekmi s Phoenix Suns že vodili z 22 točkami prednosti, je domačim ob koncu uspel popoln preobrat, ki ga je z zmagovitim košem iz težkega položaja kronal Damion Lee za vodstvo 107:105.

Dallas je sicer imel na voljo zadnji napad na tekmi, a je Luka Dončić zgrešil met z velike razdalje.

NBA Znova drama na dvoboju Dallasa in Phoenixa, odločil je zadnji met

Odlično se je proti najboljšemu moštvu rednega dela lanske sezone, katerega je Dallas presenetljivo izločil v polfinalu zahodne konference, spet odrezal slovenski košarkar s 35 točkami, devetimi skoki in šestimi podajami.

Kljub lepim številkam je tekmo končal s statstičnim indeksom -16, kar je bila posledica slabega meta iz igre (10/23), nenatančnih poskusov za tri točke (2/10) in štirih izgubljenih žog. Se je pa zato izkazal z mirno roko na črti za proste mete, kjer je bil nezgrešljiv (13/13),

Minuto pred koncem Se je že začelo! Dončić samo debelo pogledal: "Kaj?!"

Dončić se je tudi na tokratni tekmi poigraval s košarkarji Phoenixa, ob čemer so navijačem zagotovo na dan privreli boleči spomini iz lanske sezone, ko se je Dallas v končnici vrnil po zaostanku z 2:3 v zmagah in si na račun nespornega favorita v seriji izboril nastop v konferenčnem finalu.

V eni izmed akcij je Slovenec odčital lekcijo Torreyju Craigu, kateremu je najprej pobegnil v raketo, kjer je nakazal "fade-away" finto, nato pa se z dobrim delom nog pognal mimo in ob vzdihih domačega občinstva žogo položil skozi obroč.

"Luka se igra s svojo hrano," je še pred izvedbo vrhunske akcije napovedal komentator prenosa, vedoč, kaj sledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.