Komentatorji niso mogli verjeti, da je to počel med tekmo

Foto: Profimedia Doc Rivers
Prazniki bodo zanimivi pri družini Rivers.
Oglej si celoten članek

Na NBA dvoboju sta se na nasprotnih straneh znašla oče in sin. Nekdanji uspešni košarkar Doc Rivers je že nekaj časa eden najbolj spoštovanih trenerjev v ligi, trenutno vodi moštvo Los Angeles Clippers, njegov sin Austin Rivers pa v tej sezoni nosi dres Houstona. Austin je v preteklosti že igral za svojega očeta, a je bil nato zamenjan za Poljaka Marcina Gortata in se moral preseliti v Washington.

Oče in sin tako znata ločiti posel in družinska čustva, to pa se je pokazalo tudi na dvoboju v Teksasu. Doc Rivers je namreč ugovarjal sodnikom, hitro pa je pristopil tudi Austin in za očeta zahteval tehnično napako. Do te je tudi prišlo, Rivers starejši pa je zaradi druge tehnične moral celo zapustiti tekmo.

Neugodno Zvezdnik varal njegovo hčerko, zdaj ga bo treniral

Austin je ob navdušenju komentatorjev in navijačev očetu pomahal v slovo in mu z gesto nakazal, naj ga pokliče po dvoboju. "Letos bo zanimivo ob praznikih pri Riversih," je bil le eden od komentarjev na socialnih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.