Komisar lige razkril novo Ibrahimovićevo destinacijo

Foto: Profimedia
Komisar lige MLS je razkril, kateri nogometni velikan bo v svoje vrste pripeljal Zlatana Ibrahimovića.
Oglej si celoten članek

Očitno je severnoameriške avanture švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića nepreklicno konec. Komisar severnoameriške nogometne lige MLS Don Garber je za medijsko mrežo ESPN dejal, da bo Zlatan zaigral za italijanski nogometni klub iz Milana AC Milan.

Švedski napadalec, ki se je rodil na Švedskem takratnima jugoslovanskima izseljencema, je marca 2018 okrepil nogometni klub iz Los Angelesa LA Galaxy, s katerim pa mu bo konec leta potekla pogodba. Za kalifornijske galaktike je zadel skupno 53 golov.

"Zlatan je res zanimiv človek. On je zaslužen, da imam veliko dela in vedno veliko prispelih sporočil v svojem mailu. Je tako vznemirljiv," je dejal Gerber za ESPN.

"Star je 38 let in ga je izbral AC Milan, eden najboljših klubov na svetu," je še dejal Gerber, ki glede odhoda Ibrahimovića v Evropo ni pustil nobenih dvomov.

Foto: EPA zlatan ibrahimović milan

Ibrahimović je že igral za nekdanjega italijanskega nogometnega velikana v letih od 2010 do 2012, ko je zabil 42 golov na 61 ligaških tekmah.

Ibrahimović je sezono v MLS končal pri 30 golih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.