Komplikacije pri Contadorju

Foto: EPA
Foto: EPA
Alberto Contador bo zaradi padca na Durki po Franciji moral izpustiti tudi domačo Vuelto.
Oglej si celoten članek

"Zelo malo je verjetno, da bom nastopil na Dirki po Španiji. Če mi bo le uspelo, bom imel za trening na voljo le dva tedna," je že pred dnevi dejal španski kolesar Alberto Contador, ki je zaradi padca v 10. etapi predčasno zaključil nastope na tokratni francoski pentlji. Zlomil si je golenico.

"Danes je slab dan, zdravljenje ran se je zakompliciralo, datuma vrnitve na kolo še nimam. Adijo, Vuelta," je danes sporočil dvakratni zmagovalec Toura, ki je že dvakrat slavil tudi na domači Vuelti. Ta se bo začela 23. avgusta. El Pistolero je sicer eden izmed redkih kolesarjev, ki so zmagali na treh najprestižnejših večetapnih dirkah. Leta 2008 je bil namreč najhitrejši tudi na Giru.

"Resnično si ne želim na takšen način končati sezone," je sicer še dejal Contador.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.