Končan eden večjih zvezdniških zakonov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Konec ljubezni.
Oglej si celoten članek

Po več kot petih letih se je končal zakon legendarnega vratarja madridskega Reala in španske reprezentance Ikerja Casillasa in novinarke Sare Carbonero. Par je veliko pozornost v Španiji vzbudil sicer že po finalni tekmi svetovnega prvenstva leta 2010, ko je zdaj 37-letna novinarka opravljala intervju s takrat novopečenim svetovnim prvakom, Casillas pa jo je poljubil sredi prenosa v živo. 

Njuna zveza je trajala več kot deset let, prestala pa tudi infarkt nogometnega zvezdnika in rak pri Carbonerovi. Španski mediji so se zdaj razpisali o podrobnostih ločitve. Ni sicer še znano, kako bo razdeljeno skupno imetje, ki ga ocenjujejo na več kot 350 milijonov evrov, otroka pa sta že dodeljena materi. 

Sedemletni Martin in tri leta mlajši Lucas bosta tako ostala z Carbonerovo, 39-letni Casillas pa bo živel v stanovanju, ki si ga je lani kupil v Madridu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.