Končana sirska nogometna pravljica

Foto: epa V Rusijo prihajajo najboljši nogometaši na svetu in z njimi zabave željni navijači.
Foto: epa V Rusijo prihajajo najboljši nogometaši na svetu in z njimi zabave željni navijači.
Nogometaši Avstralije so po zmagi nad Sirijo v podaljšku korak bližje nastopu na svetovnem prvenstvu prihodnje leto v Rusiji.
Oglej si celoten članek

O nastopu Avstralcev na SP 2018 bodo odločale dodatne kvalifikacije s četrtouvrščeno ekipo Concacafa, kjer nastopajo moštva Srednje in Severne Amerike.

V "play offu" sta se obe tekmi med Sirijo in Avstralijo v rednem delu končali 1:1. Na povratni tekmi v Sydneyju je Sirijo v vodstvo popeljal Omar Al Soma že v šesti minuti, v 13. pa je izenačil Tim Cahill. Moštvi sta zato odigrali podaljšek, Cahill pa je bil v 109. minuti tudi strelec odločilnega gola.

SP 2018 Srbi neposredno na SP, Hrvati v dodatne kvalifikacije

Dodatne kvalifikacije za SP 2018 (Azija):

AVSTRALIJA - Sirija 2:1* (1:1, 1:1)  /1:1/
Cahill 13., 109.; Al Soma 6.
RK: Al Mawas (Sirija) 94.

/X:Y/ - izid prve tekme
ABC - napredovali v zadnji del kvalifikacij
* - po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.