Končnica za učbenike: kako so Slovenci zlomili "furio"!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenska izbrana vrsta je odlično odigrala zadnje minute.
Oglej si celoten članek

Z zmago nad Španijo (95:87) si je Slovenija zagotovila prvo mesto v skupini C in, vsaj na papirju, lažjega tekmeca v četrtfinalu.

Foto Španci in sodniki poskusili vse - Slovenija premočna!

Španci so vodili skozi večino srečanja, na začetku drugega polčasa so povedli celo za 12 točk pri izidu 55:43. Toda četa Aleksandra Sekulića se je, kljub čudnemu kriteriju sodnikov, vrnila v igro in končnico odigrala na zelo visokem nivoju. Previsokem celo za izkušene Špance.

Luka Dončić je tokrat dosegel le 12 točk, a bil le eno podajo oddaljen od trojnega dvojčka. Strelsko taktirko sta prevzela Vlatko Čančar in Klemen Prepelič, odbite žoge je izvrstno pobiral Mike Tobey. Vse si lahko ogledate v priloženem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.