Konec kariere zaradi Mourinha

Foto: Žurnal24 Marco Materazzi se je skupaj z Mourinhom v zadnji sezoni veselil treh lovorik, p
"Marco Materazzi se bo upokojil, ker ne bom več njegov trener," pravi nekdanji trener nogometašev Interja in novi strateg Reala iz Madrida José Mourinho.
Oglej si celoten članek

José Mourinho je napovedal nogometno upokojitev Interjevega nogometaša Marca Materazzija, s katerim je v dveh letih na klopi nerazzurrov ustvaril poseben odnos.

Svet je po osvojitvi naslova v Ligi prvakov obšel videoposnetek, na katerem se Mourinho in Materazzi objeta in v solzah poslavljata. "Dejal mi je, da bo končal kariero, saj po mojem odhodu ne more imeti drugega trenerja," izjavo portugalskega trenerja navaja španski časnik Marca. Materazzi, ki bo kmalu dopolnil 37 let, je Interju zvest že vse od leta 2001, pogodba z italijanskim prvakom pa ga veže do leta 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.