Konec pogajanj, Alves odhaja

Foto: sport 17.02.14. Dani Alves, nogometas Barcelone, Barcelona's Dani Alves celebrat
Foto: sport 17.02.14. Dani Alves, nogometas Barcelone, Barcelona's Dani Alves celebrat
Agentka in nekdanja partnerica Danija Alvesa je zatrdila, da bo brazilski bočni nogometaš poleti zamenjal klub.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni reprezentant in član španskega velikana Barcelone Dani Alves je zavrnil podaljšanje pogodbe s Katalonci, kar pomeni, da izkušeni branilec ob koncu sezone zapušča klub, v katerem igra od leta 2008. Novico je potrdila njegova agentka Dinorah Santana.

Santana je dodala, da mu je Barcelona ponudila triletno pogodbo, vendar 31-letnik ni bil zadovoljen s pogoji. "Pogajanj je konec. Dani bo oddelal pogodbo z Barcelono do konca," je povedala Santana.

Barcelona je Alvesa od Seville kupila leta 2008, v času, ki ga je preživel na Camp Nouu, je štirikrat osvojil državno prvenstvo, dvakrat pa Ligo prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.