Konec Pointnerjeve zlate dobe

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstrijska zveza zaradi slovesa Alexandra Pointnerja je na čelo reprezentance smuačrskih skokov imenovala Heinza Kuttina.
Oglej si celoten članek

Avstrijska zveza in glavni trener avstrijske reprezentance v smučarskih skokih Alexander Pointner po desetih letih uspešnega sodelovanja ne bosta podaljšala pogodbe. Novico je 43-letni trener prek elektronske pošte sporočil kar sam.

Najuspešnejši avstrijski trener v zgodovini smučarskih skokov je pojasnil, da je na minulih pogovorih prišlo do različnih pogledov na nadaljnje delo, zato ga ne bo nadaljeval.

Pod vodstvom Pointnerja, ki je na čelo rdeče-belih sedel v sezoni 2004/05, so Avstrijci osvojili tri zlate olimpijske kolajne, deset naslovov svetovnega prvaka in štiri skupne zmage v svetovnem pokalu. Znan je tudi že njegov naslednik, to je Heinz Kuttin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.