Konec poti za Srebotnikovo in Jankovićevo

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Katarina Srebotnik in Jelena Janković sta ostali brez uvrstitve v polfinale dvojic teniškega turnirja serije WTA v Tokiu z nagradnim skladom 2,37 milijona ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Od slovensko-srbske kombinacije je bila v četrtfinalu boljša ameriško-tajvanska naveza Liezel Huber in Hao-Ching Chan, ki je po eni uri gladko dobila dvoboj s 6:1, 6:2.

Slovensko-srbska naveza, na turnirju sta bili tretji nosilki, je v prvem krogu premagala Američanki Raquel Kops-Jones in Abigail Spears z izidom 4:6, 6:3, 10:2 ter se uvrstila v drugi turnirja, ki je bil že četrtfinale. Vendar pa sta bili tekmici previsoka ovira.

Najboljša Slovenka v konkurenci dvojic in odlična srbska teniška igralka tako ne bosta ponovili letošnjega uspeha, ko sta osvojili naslov zmagovalk turnirja dvojic v kanadskem Torontu.

WTA Tokio, četrtfinale:

Liezel Huber/Hao-Ching Chan (ZDA/Tvn) : Jelena Janković/Katarina Srebotnik (Srb/Slo/3) 6:1, 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.