Konec pravljice? Ibrahimović na izhodnih vratih Milana!

Foto: Epa
Foto: Epa
Na San Siru je prišlo do hudega spora...
Oglej si celoten članek

Po poročanju slovitega italijanskega medija Gazzette delo Sport je Zlatan Ibrahimović že na izhodnih vratih Milana.

Legendarni švedski napadalec se je namreč skregal z vodstvom kluba, natančneje direktorjem Ivanom Gazidisom, kateremu je na sestanku neposredno sporočil: "Ta klub nima niti načrta, niti strategije."

Zlatan naj bi tako poleti, ko mu poteče pogodba z milanskim velikanom, zapustil Italijo ter se vrnil na Švedsko, kjer bo okrepil Hammarby, katerega lastnik je.

Gazzetta še navaja, da Zlatan zagotovo ne bo podpisal nove pogodbe z Milanom, možno pa je, da bi lahko s klubom celo predčasno prekinil pogodbo, saj naj bi bil v sporu z večimi soigralci. Skorajda zagotovo pa za Milan ne bo zaigral nikoli več, saj se trenutno ubada s poškodbo.

Milan bo tako tudi moral poiskati primerno zamenjavo za Šveda, saj mu primanjkuje opcij v napadu. Glavna tarča naj bi tako bil nogometaš Real Madrida Luka Jović.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.