Konec sezone za Bena Udriha

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kot zadnji so se v drugi krog končnice z zmagami na odločilni tekmah uvrstili Oklahoma, Indiana in Los Angeles Clippers.
Oglej si celoten članek

V odločilni sedmi tekmi končnice prvega kroga zahodnega dela severnoameriške košarkarske lige NBA je ekipa Oklahoma City Thunder doma premagala Memphis Grizzlies s 120:109 in slavila s 4:3 v zmagah. Za Memphis, ki je s tem končal sezono, je slovenski košarkar Beno Udrih v 17 minutah in petih sekundah dosegel 12 točk.

Indiana Pacers je premagala Atlanto Hawks z 92:80 in na vzhodnem delu prav tako s 4:3 v zmagah izločila Atlanto. V zadnji tekmi večera, ki se je končala četrt ure pred osmo uro zjutraj po slovenskem času, je ekipa Los Angeles Clippers s 126:121 premagala Golden State Warriors in slavila s 4:3 v zmagah.

Liga NBA, pvi krog končnice, sedme tekme:

Indiana Pacers : Atlanta Hawks 92:80 /4:3/

Oklahoma City Thunder : Memphis Grizzlies 120:109 /4:3/
Beno Udrih (Memphis) je igral 17 minut in dosegel 12 točk. 

Los Angeles Clippers : Golden State Warriors 126:121 /4:3/

// - izid v zmagah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.