Konec sezone za Davisa

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri New Orleansu, ki nima več možnosti za končnico, so se odločili, da njihov prvi zvezdnik na preostalih 14 tekmah rednega dela lige ne bo več zaigral, da se v miru lahko pozdravi.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar Anthony Davis je zaradi poškodbe kolena in rame že sklenil letošnjo sezono v ligi NBA, so danes sporočili v njegovem klubu New Orleans Pelicans.

Zdaj se postavlja tudi vprašanje, ali bo Davis lahko zaigral za ameriško reprezentanco poleti na olimpijskem turnirju v Rio de Janeiru. "Časa za odločitev je še veliko," pravi trener Alvin Gentry.

Triindvajsetletni košarkar je celo sezono tarnal zaradi poškodbe rame, kljub temu pa je v povprečju dosegal po 24,3 točke in 10,3 skoka na tekmo. Ne glede na dobro igro Davisa pa je ekipa iz New Orleansa v 69 nastopih v sezoni dosegla vsega 23 zmag in ima le še minimalne možnosti za končnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.