Konec sezone za nesrečnega skakalca

Foto: Epa David Siegel
Zaradi poškodbe tudi brez svetovnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Za nemškega smučarskega skakalca Davida Siegla se je sezona že končala. Rentgenski posnetki so potrdili sum, da si je pri padcu na sobotni ekipni tekmi svetovnega pokala v Zakopanah težje poškodoval koleno, zaradi strganih križnih vezi bo moral še ta teden na operacijo, so sporočili iz Nemške smučarske zveze.

Siegel tako ne bo mogel nastopiti na svetovnem prvenstvu, ki se bo 19. februarja začelo v Seefeldu. Dvaindvajsetletni Nemec je v letošnji sezoni storil velik napredek, v Predazzu je s petim mestom tudi zabeležil svoj najboljši rezultat v karieri.

Ekipna tekma Šlo je predaleč, skakalca odnesli iz arene

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.