Konec sodelovanja med Zahovićem in Pavlinom?

Foto: Profimedia
Dvojec, ki je v zadnjih letih uspešno sestavljal igralski mozaik v Ljudskem vrtu, je pred razhodom.
Oglej si celoten članek

Miran Pavlin je bil v zadnjih sezonah pomočnik športnega direktorja NK Maribor Zlatka Zahovića. A tega sodelovanja bi lahko bilo kmalu konec, poroča Siol.

1. SNL Maribor povečal prednost pred zasledovalci

Na vprašanje o njegovem možnem odhodu iz Ljudskega vrta je Pavlin za omenjeni medij odgovoril, da tega ne bo komentiral in da se težave v družini rešujejo znotraj hiše. S tem je vsaj do določene mere potrdil, da v pisarni vijoličastih ni vse v najlepšem redu.

Namigovanja na Pavlinov skorajšnji odhod so se pojavila potem, ko nekdanjega reprezentančnega vezista ni bilo na zadnjih tekmah Maribora v okviru Prve lige TS in Pokala Slovenije.

Pavlin je v Mariboru kot funkcionar začel delovati leta 2011. Dve leti kasneje se je za nekaj mesecev poslovil, a se nato vrnil in v klubu ostal vse do danes. 46-letnega Gorenjca pogodba na Maribor sicer veže vse do leta 2024. 

SNL Polne tribune, domači poraz in debi novega trenerja Olimpije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.