Konec uspešnega niza Kraljev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejisti Los Angeles Kings so po nizu treh zmag v New Yorku ponoči v ligi NHL v gosteh v Saint Paulu izgubili z ekipo Minnesota Wild, ki je bila boljša s 4:1. Anže Kopitar se ni vpisal med podajalce ali strelce Los Angelesa.
Oglej si celoten članek

Za domače moštvo sta za vse zadetke poskrbela Nino Niederreiter in Mikko Koivu, ki sta bila uspešna v prvi in tretji tretjini. Edini zadetek za goste je padel v 24. minuti tekme, ko je v polno zadel Dwight King.

Kralji kljub porazu ostajajo na tretjem mestu v pacifiški skupini in osmem mestu v razvrstitvi Zahoda, ki še vodi v izločilne boje severnoameriške hokejske lige. Kralji (88 točk) imajo dve točki manj od sedmouvrščenega Winnipega in le točko več od devetega Calgaryja. Minnesota je s 95 točkami na četrtem mestu.

Vodilni ekipi zahodne konference Anaheim in Nashville, ki imata 103 oziroma 102 točk, sta si že zagotovila mesti v končnici prvenstva, prav tako vodilni ekipi Vzhoda Montreal (102) in NY Rangers (101). Kralji bodo turnejo petih zaporednih tekem v gosteh sklenili v Chicagu. Tekma v vetrovnem mestu bo na sporedu v noči na torek po slovenskem času.

Brez, tudi hipotetičnih, možnosti za končnico so v vzhodni konferenci ostala moštva Carolina, Toronto in Buffalo, v zahodni konferenci pa Edmonton in Arizona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.