Konj Wayna Rooneya tokrat pri vrhu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney se vse uspešneje udejstvuje v svetu konjskih dirk. Po prvotnem razočaranju, ko je konj po imenu Pippy na dirki v Carlislu že drugič zapored končal na zadnjem mestu, je zdaj le posijal žarek upanja.
Oglej si celoten članek

Zadnja v vrsti investicij enega najprepoznavnejših nogometašev na svetu se je po dveh zaporednih razočaranjih končno obrestovala.

Dirkalni konj, ki sliši na ime Pippy, je na uvodnih preizkušnjah dirko končal na zadnjem mestu, nato pa je očiten napredek prikazal v Folkestonu, kjer je zasedel končno drugo mesto.

Rooney je pred kratkim kupil še enega konja, in sicer skupaj z nekdanjim soigralcem pri rdečih vragih Johnom O'Sheo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.