Koper lovi velike: Lotrič in Inter

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Prekmurski najstniški supertalent Mitja Lotrič bo v prihodnje igral za Luko Koper, ki se je za prijateljsko tekmo 15. julija dogovorila z evropskim prvakom izpred dveh let Interjem.
Oglej si celoten članek

Brez dvoma eden največjih draguljev slovenskega nogometa Mitja Lotrič se iz Mure 05 seli v Luko Koper, nam je potrdil direktor obalnega kluba Valter Valenčič. Napadalec, ki bo septembra dopolnil šele 18 let, s črno-belimi ni imel podpisane profesionalne pogodbe. Najstništvu navkljub je bil eden temeljnih kamnov Murine igre, odigral je 26 tekem – večino v najboljši enajsterici – in zabil en gol.

Lotrič in soigralci se bodo 15. julija v italijanskem Roveretu pomerili z nikomer drugim kot milanskim Interjem. Zaradi prijateljske tekme s tako uglednim nasprotnikom je na pomoč priskočila tudi Nogometna zveza Slovenije in Koprčanom omogočila prestavitev 1. kola Prve lige. Tako se nadaljuje sodelovalna tradicija Koprčanov z velikani Serie A. Pred majsko odločilno tekmo za naslov prvaka  je namreč na Bonifiki vadil sam Juventus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.