Koper se ne da, Ankaran brez Bonifike

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na Bonifiki ne bo sodelovanja med Koprom in Ankaranom.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Ankarana se po zapletih v Kopru ogrevajo za prirejanje domačih prvoligaških tekem v Ajdovščini, saj igrišče na Sveti Katarini ne ustreza standardom tekmovanja, v današnji izdaji poroča ljubljanski Dnevnik. Novega nogometnega prvoligaša z Obale bo vodil dosedanji trener Vlado Badžim.

Še vedno ni znano, s kakšnim igralskim kadrom bodo Ankarančani krenili v Prvo ligo TS, prestavili pa so tudi uvodni trening, ki bi ga po prvotnih načrtih morali izpeljati že minuli konec tedna.

V Kopru se še niso predali

Nogometni klub Ankaran Hrvatini bo prihodnji torek po sestanku izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije pričakovano postal deseti prvoligaš, postopek izrednega licenciranja pa mora v skladu s pravilnikom skleniti do 31. decembra. Licenčna komisija nogometne zveze je FC Koper zaradi nakopičenih dolgov in nepreglednega poslovanja pahnila v četrto ligo, še poroča Dnevnik.

Po informacijah Dnevnika se na Bonifiki trudijo obdržati prvoligaški status, tudi prek razvpitega hrvaškega podjetnika Boška Županovića, ki se je ob nedavni sklenitvi sodelovanja s koprskim klubom odpovedal visoki terjatvi do kluba v višini enega milijona evrov. Po odpisu terjatev pa Koprčani niso več visoko zadolženi, kot je bil še nedavno, kar mu izboljšuje pogajalska izhodišča v komunikaciji z nogometno zvezo.

V četrtek, 22. junija, ob 17. uri bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekalo tradicionalno žrebanje tekmovalnih parov Prve lige Telekom Slovenije, Pokala Slovenije in 2. slovenske nogometne lige za tekmovalno obdobje 2017/2018.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:54 16. Junij 2017.

    To je rušenje dolgoletne slovenske tradicije, ki pravi, da ti bo sosed prej pomagal kot sorodnik. Ampak v nogometu je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.