Koper trguje kot nor

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
V slovenski Prvi ligi je prestopni rok zelo živahen.
Oglej si celoten članek

Primorski nogometni prvoligaš Koper je ostal brez petih igralcev, sporazumno so namreč pogodbo prekinili Damir Hadžić, Ivan Šimurina, Christian del Toro, Igor Gal in Drago Gabrić.

V taboru trenutno sedmouvrščenega moštva Prve lige Telekom Slovenije so pred ponedeljkovim uvodnim treningom predstavili tudi plejado novincev.

Koprski športni direktor Dušan Petković se je za sodelovanje dogovoril z deseterico nogometašev, rumeni dres bodo v nadaljevanju sezone nosili Marin Jurina, Mademba Djibril Cisse, Jakov Biljan, Fabian Lokaj, Ruben Belima, Ivan Čović, Ivor Horvat, Luka Leko, Ivan Blatančić in Toni Datković, ki je v minulem letu in pol igral za Zavrč.

Blizu prihoda na Bonifiko naj bi bila tudi Zavrčeva zvezdnika Albert Riera in Zlatan Muslimović.

Širok na Poljsko

Za Gorico v drugem delu prvenstva ne bo več igral kapetan Matija Širok, ki se seli na Poljsko. 

25-letni bočni branilec se je dogovoril s prvoligašem Jagiellonio Bialystok, s katero je podpisal enoinpolletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.