Kopi brez točke, Kralji brez zmage

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Los Angeles Kings so davi gostovanje v Vancouvru sklenili s porazom z 1:2.
Oglej si celoten članek

Edini gol za Los Angeles je 28 sekunde pred koncem druge tretjine zadel Slava Vojnov. Domači so izenačili na začetku zadnje tretjine z golom Alexandra Edlerja, končni izid pa je minuto in 23 sekund pred koncem postavil Brad Richardson. Anže Kopitar se iz Vancouvra vrača brez točke, v statistiko tekme je vpisal le en strel v okvir nasprotnikovih vrat.

Los Angeles, tretja ekipa v pacifiški skupini, si je sicer že predčasno zagotovil napredovanje v končnico prvenstva, Vancouver pa je z zmago ohranil žive teoretične možnosti za končnico.

Kopitarjeve kralje v noči na četrtek čaka naslednje kanadsko gostovanje pri Calgaryju, v noči na petek pa bodo igrali še v Edmontonu.

Liga NHL:

Vancouver Canucks : Los Angeles Kings 2:1
Boston Bruins : Philadelphia Flyers 5:2
St. Louis Blues : Colorado Avalanche 0:4
New York Islanders : Washington Capitals 3:4**
Toronto Maple Leafs : Winnipeg Jets 2:4
Montreal Canadiens : Detroit Red Wings 5:3
Tampa Bay Lightning : Dallas Stars 2:5
New York Rangers : Ottawa Senators 2:3
Carolina Hurricanes : New Jersey Devils 1:3
Minnesota Wild : Pittsburgh Penguins 4:0
San Jose Sharks : Nashville Predators 0:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.