Kopitar 10. na seznamu največjih Kraljev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
The Los Angeles Times je svoje bralce naprosil, naj imenujejo deset najboljših hokejistov, ki so kdajkoli nastopili za ekipo Los Angeles Kings. Anže Kopitar se je na glasovanju odlično odrezal, saj je zasedel deseto mesto.
Oglej si celoten članek

Anžeta Kopitarja bralci omenjenega časopisa zelo cenijo, saj so mu namenili lepo število glasov, s katerimi se je Kopi uvrstil na rep najboljše deseterice v zgodovini kluba iz mesta angelov.

Naš najboljši hokejist je svojo kariero v NHL začel v velikem slogu, saj je že na prvi tekmi pred nekaj manj kot šestimi leti kar dvakrat zatresel mrežo nasprotnika. Med vsemi novinci je po številu glasov sezono končal na četrtem mestu, v vsaki sezoni pa je za Kralje prispeval najmanj 61 točk.

Dvakratni član zvezdniške ekipe All-Star je bil trikrat imenovan za najbolj koristnega igralca ekipe (2008, 2010, 2012) in se v zadnjih petih sezonah ponaša z nazivom najboljšega strelca Los Angeles Kingsov.

Na večnem seznamu Kraljev se Kopitar po številu asistenc nahaja na devetem mestu (271), po številu golov pa na enajstem (163). V lasti ima rekord za največ zaporednih nastopov za ekipo, saj je neprekinjeno zaigral kar na 325 tekmah. Neverjeten niz se je končal lani, ko si je Kopi poškodoval gleženj. Leta 2008 je naš hokejist podpisal sedemletno pogodbo, zato bo pri svojih trenutnih delodajalcih ostal najmanj do leta 2015.

Celoten seznam najboljših igralcev bo objavljen naknadno, morda v celoti ali po posameznih igralcih. Pri Los Angelesu Timesu navajajo, da je vse odvisno od poteka dogajanja na finalnem obračunu za Stanleyjev pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:46 8. Junij 2012.

    Odlicna igra, ki ti omogoca druženje z vrstniki z vsega sveta, grajenje športnih objektov, dvorane, trgovanja z igralci, lahko se …

  • 12:11 8. Junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • 09:33 8. Junij 2012.

    To je s strani Slovencev napisana stran. Kar pa seveda ni nič narobe, le ponekod jo navajajo kot "Poglejte kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.