Kopitar in Co. še niso rekli zadnje besede

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Los Angeles Kings imajo po zmagi nad Vancouver Canucks (2:0) še vedno možnosti za preboj v končnico.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angeles Kings so v olimpijskem Vancouvru domače Canucks premagali z 2:0 in ohranili možnosti za preboj v končnico severnoameriške lige NHL.

Kapetan kraljev Anže Kopitar je odigral 21 minut in v tem času sprožil en strel proti vratom tekmeca. Jarome Iginla je dosegel svoj 625. gol v NHL, vratar Jonathan Quick pa je zbral 35 obramb.

Med strelce za kralje, ki ohranjajo majhne možnosti za nastop v nadaljevanju prvenstva NHL, saj imajo osem točk zaostanka za Nashvillom in drugim wild cardom pet tekem pred koncem rednega dela zahodne konference, se je vpisal še Tyler Toffoli.

Vratar Ryan Miller je zbral 24 obramb za Vancouver, ki je že prejšnji teden ostal brez možnosti za končnico prvenstva NHL.

Liga NHL, izidi:

Vancouver Canucks - Los Angeles Kings 0:2
Anže Kopitar: 1 strel na gol v 21 minutah za LA

New York Rangers - Pittsburgh Penguins 3:4 (kazenski streli)
New York Islanders - New Jersey Devils 2:1
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 3:1
Colorado Avalanche - St. Louis Blues 2:1 (kazenski streli)
Calgary Flames - San Jose Sharks 5:2
Arizona Coyotes - Washington Capitals 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.