Kopitar na plažo s Stanleyjem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Los Angelesu se v dneh po zmagi njihovih Kingsov v finalu lige NHL nadaljujejo "prikazovanja" Stanleyjevega pokala. Hokejski navdušenci so ga v nedeljo popoldne opazili na Manhattan Beachu v varstvu našega asa Anžeta Kopitarja.
Oglej si celoten članek

Mediji v Kaliforniji poročajo, da je Anže Kopitar pokal prinesel na plažo Tihega oceana in nemudoma se je okrog njega zbrala množica ljudi, ki so prvemu slovenskemu prvaku lige NHL čestitali za uspeh, čeprav vsi niti niso bili hokejski navdušenci.

Stanleyjev pokal je prvi čez noč dobil kapetan Los Angeles Kingsov Dustin Brown, ki je iz njega svoja dva sinova nahranil s čokoladnim mlekom. Pravico do druženja s pokalom ima vsak član zmagovite ekipe, Kopitar pa naj bi še to poletje z njim pripotoval v Slovenijo.

Pokal, ki nosi ime po generalnem guvernerju Kanade iz 19. stoletja Stanleyju Prestonu, so doslej že pokazali na razvedrilni oddaji The Tonight Show z Jayem Lenom, Kralji so ga odnesli tudi na bejzbolsko tekmo med domačimi Dodgersi in ekipo Angels ter med drugim na četrtkovo zmagoslavno parado po ulicah Los Angelesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.