Kopitar nadaljuje z zbiranjem točk

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL vknjižili visoko zmago doma s 5:0 proti moštvu St. Louis Blues.
Oglej si celoten članek

Eden izmed ključnih mož Kraljev je bil znova Hrušičan Anže Kopitar, ki je prispeval en gol za vodstvo 4:0 in podajo pri zadnjem golu v Staples Centru.

Kopitar, ki je doma pred nabito polnimi tribunami strelsko lestvico napolnil v tretji tretjini, je v novi sezoni zbral že devet točk. Na petih tekmah je vpisal štiri gole in pet podaj.

Junak večera na prvi tekmi Kraljev na domačem ledu v tej sezoni je bil nedvomno čuvaj mreže moštva iz Kalifornije Jonathan Quick, ki je ubranil 27 strelov hokejistov St. Louisa in petnajstič v karieri ostal nepremagan pred mrežo.

Tekme 18. 10.:

Los Angeles Kings : St. Louis Blues 5:0
Boston Bruins : Carolina Hurricanes 1:4
Washington Capitals : Florida Panthers 3:0
Columbus Blue Jackets : Dallas Stars 2:3
Montreal Canadiens : Buffalo Sabres 1:3
Ottawa Senators : Philadelphia Flyers 2:7
Minnesota Wild : Pittsburgh Penguins 2:4
Calgary Flames : Edmonton Oilers 2:1
Vancouver Canucks : New York Rangers 0:4
Phoenix Coyotes : Chicago Blackhawks 2:5

Eden izmed ključnih mož kraljev je bil znova Hrušičan Anže Kopitar, ki je prispeval en gol za vodstvo 4:0 in podajo pri zadnjem golu v Staples centru.

Kopitar, ki je doma pred nabito polnimi tribunami strelsko lestvico napolnil v tretji tretjini, je v novi sezoni zbral že devet točk. Na petih tekmah je vpisal štiri gole in pet podaj.

Junak večera na prvi tekmi kraljev na domačem ledu v tej sezoni je bil nedvomno čuvaj mreže moštva iz Kalifornije Jonathan Quick, ki je ubranil 27 strelov hokejistov St. Louisa in petnajstič v karieri ostal nepremagan pred mrežo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:36 19. Oktober 2011.

    Ce je kak športni navdušenec, ki bi želel voditi svojo hokejsko oz. nogometno ekipo naj klikne na spodnji link. Zaenkrat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.