Kopitar najboljši podajalec Kraljev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Anže Kopitar je z 20. asistencami najboljši podajalec ekipe Los Angeles Kings v letošnji sezoni severnoameriške lige NHL.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski hokejist se bo porazu Kraljev na gostovanju v Denverju ni vpisal med strelce in tako ostaja brez doseženega zadetka v letu 2016, je pa prispeval podajo za častni zadetek ekipe iz Los Angelesa, ki je morala priznati premoč s končnim izidom 1:4.

Kopitar je zabeležil 20. podajo v sezoni, kar ga na ligaški lestvici uvršča na 34. mesto.

Na prvem mestu je zvezdnik Chicago Blackhawks, Patrick Kane, ki je 34 asistencam dodal še 23 golov in s 57 točkami zaseda še vrh lestvice najkoristnejših igralcev lige.

Kopitar je 20. podajam dodal še 10 zadetkov (30 točk), kar ga na lestvici uvršča na 43. mesto. V dresu kraljev je več točk od njega zbral le Tyler Toffoli, ki je poleg 19. golov prispeval še 12 podaj (31 točk).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.