Kopitar nazaj v sredo, "Stane" v ZDA

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejist Anže Kopitar, ki je pred dnevi z Los Angeles Kings kot prvi Slovenec v zgodovini osvojil Stanleyjev pokal v ligi NHL, se bo v domovino vrnil v sredo. Stanleyjev pokal, ki tradicionalno potuje po vseh državah, iz katerih prihajajo člani zmagovitega kluba, zaenkrat ostaja čez lužo.
Oglej si celoten članek

Anže Kopitar bo na letališče Jožeta Pučnika priletel v sredo, 20. junija, ob 17.35, kjer bo po pozdravu navijačem in sorodnikom imel tudi novinarsko konferenco. Novinarjem bo spet na voljo 30. junija, ko se bo na Bledu udeležil tradicionalnega dobrodelnega turnirja v golfu. V domači Hrušici mu sokrajani pripravljajo tudi uradni sprejem.

Kdaj bo Kopitar svojim sokrajanom in rojakom pokazal tudi Stanleyjev pokal, zaenkrat ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:14 17. Junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.