Kopitar ostal brez naslovnice

Foto: Nhl.com
Foto: Nhl.com
Anže Kopitar ne bo posodil svojega obraza za računalniško igro NHL17.
Oglej si celoten članek

Anže Kopitar je bil med osmerico hokejistov, ki se je potegovala za naslovnico priznane računalniške igre podjetja EA Sports. "Vesel sem, da sem del kampanje za izbor naslovnice," je na twitterju pred dnevi zapisal prvi mož Kraljev iz Los Angelesa.

A slovenskemu zvezdniku se ni uspelo prebiti v naslednji krog, premagal ga je član Morskih psov Joe Pavelski. Poleg Američana so se v drugi krog prebili še Jamie Benn (Dallas Stars), dobil je dvoboj glasov proti Aleksandru Barkovu (Florida Panthers), ter Connor McDavid (Edmonton Oilers) in Vladimir Tarasenko (St. Louis Blues). Slednji je bil boljši od Victorja Hedmana (Tampa Bay Lightning), McDavid pa je porazil Jakuba Voráčka (Philadephia Flyers).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.