Kopitar po drugem porazu v nizu pomahal končnici v slovo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ponoči je bilo v ligi NHL na sporedu kar 14 dvobojev.
Oglej si celoten članek

Ekipa Los Angeles Kings je vpisala še drugi poraz po vrsti. Kralji so izgubili na domačem ledu. Boljša od Los Angelesa je bila zasedba Colorado Avalanche, ki je zmagala z izidom 3:2. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar je na ledu preživel dobrih 22 minut, v tem času pa sprožil en strel v okvir vrat.

Velika čast Ganljivi prizori iz Staples Centra: ob Kopitarju tudi žena in otroka

Kopitar, ki je sicer v tej sezoni dosegel osebni mejnik tisoč kariernih točk v ligi NHL, bo sezono končal že po rednem delu. Hokejska zasedba iz mesta angelov se namreč ni uvrstila v končnico in odločilne boje za Stanleyjev pokal.

Oddanih je sicer že 15 vozovnic za končnico. Iz skupine Central bodo v končnici zaigrali Carolina Hurricanes, Florida Panthers, Nashville Predators in Tampa Bay Lightning. V skupini East so si končnico priborili Boston Bruins, New York Islanders, Pittsburgh Penguins in Washington Capitals. V skupini North bodo v končnici zaigrali Edmonton Oilers, Toronto Maple Leafs in Winnipeg Jets, v skupini West pa Colorado Avalanche, Minnesota Wild, St. Louis Blues in Vegas Golden Knights. Le zasedba iz Montreala po večernem porazu še ni potrdila mesta v končnici.

NHL, izidi:

Boston Bruins - New York Rangers 4:5
Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 1:0
Winnipeg Jets - Ottawa Senators 2:4
New York Islanders - New Jersey Devils 5:1
Washington Capitals - Philadelphia Flyers 2:1 (podaljšek)
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5:1
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings 5:4 (podaljšek)
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens 3:2
Nashville Predators - Carolina Hurricanes 3:1
Minnesota Wild - Anaheim Ducks 4:3 (podaljšek)
Vegas Golden Knights - St. Louis Blues 4:1
Los Angeles Kings - Colorado Avalanche 2:3
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 4:3
San Jose Sharks - Arizona Coyotes 4:5 (podaljšek)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.