Kopitar s tremi točkami prvo ime tekme

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar nadaljuje z dobrimi predstavami tudi po olimpijskih igrah v Sočiju.
Oglej si celoten članek

Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški ligi NHL v gosteh v Denverju s 6:4 premagala Colorado Avalanche, Kopitar pa je za zmagovalce dosegel dva gola in podajo ter bil s tremi točkami najboljši mož srečanja.

Hrušičan je uspešen večer napovedal že na začetku tekme, ko je v šesti minuti podal za vodilni gol, zadel je Robyn Regehr. Najboljši slovenski hokejist je zadel ob koncu druge tretjine, ko je znižal vodstvo gostiteljev na 4:3, nato je bil še uspešen v četrti minuti zadnjega dela za 5:4. Justin Williams je končni izid potrdil z zadetkom v nebranjeno mrežo 11,1 sekunde pred koncem. Na seznam strelcev sta se vpisala še Jarett Stoll in Jeff Carter, ki je zadel ob koncu druge tretjine za izenačenje 4:4. "Ta dva hitra zadetka ob koncu druge tretjine sta bila zelo pomembna in sta nas nabila s pozitivno energijo ter ponesla še v zadnjo tretjino, ko smo imeli še za nameček igralca več na igrišču," je žarel Kopitar, ki je v tej sezoni zbral že 50 točk, 19 golov in 31 podaj.

Na preostalih tekmah je moštvo Buffalo Sabres s 5:4 slavilo po podaljšku proti Boston Bruins 5:4, Montreal Canadiens je po podaljšku z 1:2 izgubil proti Detroit Red Wings, Vancouver Canucks pa je bil z 1:0 boljši od St. Louis Blues.

Liga NHL, rezultati:

Colorado Avalanche : Los Angeles Kings 4:6
Anže Kopitar je dosegel dva gola in podajo za Los Angeles

Buffalo Sabres : Boston Bruins 5:4*
Montreal Canadiens : Detroit Red Wings 1:2*
Vancouver Canucks : St. Louis Blues 1:0

* – po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.