Kopitar še naprej zbira točke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL gostovali pri Philadelphia Flyers.
Oglej si celoten članek

Po treh tretjinah tekme v Philadelphii še ni bilo zadetka, tako da se je tekma prevesila v podaljšek, v katerem se je izkazal Anže Kopitar. Kapetan Kraljev je opravil večji del posla pri zmagovitem zadetku gostov, s podajo je lepo našel Jeffa Carterja, ki mu je uspelo premagati domačega vratarja.

Sicer se je spet izkazal tudi vratar kraljev Peter Budaj, ki je še sedmič to sezono ohranil svojo mrežo nedotaknjeno in pomagal Kraljem do pete zaporedne zmage. Na vseh petih tekmah se je v strelsko statistiko vpisal tudi trenutno edini slovenski hokejist med elito, Kopitar je zbral sedem točk (2 gola in 5 podaj).

Kopitar je tokrat  po 2:35 igre v podaljšku podal na levo do Carterja, ki je nato z lepim strelom matiral Michaela Neuvirtha za zmago. "Nekako sem imel srečo," je po tekmi priznal Carter: "Plošček se je odbil od vratarja in končal v mreži. A nič se ne pritožujem, gol je gol. Še posebej v podaljšku."

Že danes Kralje čaka novo gostovanje; tokrat se bodo pomerili z Washington Capitals (prenos ob 18.05 na Šport TV 2).

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.