Kopitar se ni več vrnil na led

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na tekmi severnoameriške lige NHL med Los Angeles Kings in St. Louis Blues jo je skupil najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Kings so v noči na sredo gostovali pri St. Louis Blues iz zmagalo s 3:0. Zadetke za kralje so prispevali Jeff Carter, Tanner Pearson in Trevor Lewis. Slovenec v dresu kraljev Anže Kopitar se je ob koncu prve tretjine poškodoval in nato ni več stopil na led.

Tekmo v Scottrade Centru si je ogledalo 17.500 gledalcev, Kopitar pa je že v prvi tretjini najprej utrpel udarec s komolcem v obraz, nato pa je vodstvo tekmovanja ob začetku druge tretjine najavilo, da se je poškodoval v zgornjem delu telesa in da na tekmi ne bo več igral. Kako dolgo bo Kopitar odsoten z ledenih ploskev, zaenkrat še ni znano.

Kralji bodo spet aktivni že v noči na četrtek, ko bodo znova na delu v domačem Staples Centru, kjer bodo palice prekrižali s Columbusom. Tekma se začne ob 4.30 po slovenskem času.

Liga NHL, izidi:

San Jose Sharks : Columbus Blue Jackets 2:5
New York Islanders : New Jersey Devils 2:1
Montreal Canadiens : Ottawa Senators 1:2 (podaljšek)

St. Louis Blues : Los Angeles Kings 0:3
Anže Kopitar se je poškodoval ob koncu prve tretjine

Edmonton Oilers : Philadelphia Flyers 4:2
Boston Bruins : Dallas Stars 3:5
New York Rangers : Washington Capitals 5:2
Detroit Red Wings : Tampa Bay Lightning 2:1
Colorado Avalanche : Calgary Flames 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.