Kopitar spet razpoložen, Vitezi še drugič na kolenih

Foto: Profimedia Anže Kopitar Sabres Kings
Hokejisti Los Angelesa so drugič v dveh dneh ugnali Viteze iz Las Vegasa.
Oglej si celoten članek

Kralji so davi slavili s 4:1 in se prebili na sedmo mesto zahoda, ekipi iz igralniške metropole pa z dvema porazoma preprečili, da se prebije na prvo mesto v ligi. Vnovič je bil zelo razpoložen slovenski hokejist Anže Kopitar, ki je k zmagi prispeval gol in podajo.

Hrušičan je zadel v 40. minuti za 3:1, v 59. pa ob igralcu več na ledu podal Jeffu Carterju za končnih 4:1. Pred tem so gostitelji v Nevadi povedli z golom Williama Karlssona v 6. minuti, tri minute kasneje je za Los Angeles in 1:1 zadel Kyle Clifford, nato pa so gostje iz Kalifornije so v 27. minuti preko Tylerja Toffolija prešli v vodstvo z 2:1.

Los Angeles zdaj čaka prost večer, nato pa v mesto angelov prihaja ekipa iz Columbusa.

Ne gre spregledati tudi dveh dobrih dni za Kopitarja. Z današnjim golom in podajo se je na lestvici strelcev s skupaj 70 doseženimi točkami povzpel na deveto mesto, po številu golov je s 27 zadetki na 15. mestu v ligi.

Liga NHL, izidi:

Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings 1:4
(Anže Kopitar je dosegel dol in podajo za Los Angeles)

Washington Capitals - Ottawa Senators 3:2
Boston Bruins - Carolina Hurricanes 4:3 (podaljšek)
Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils 2:3
Florida Panthers - Toronto Maple Leafs 3:2 (podaljšek)
Minnesota Wild - St. Louis Blues 8:3
Winnipeg Jets - Nashville Predators 5:6
Dallas Stars - Calgary Flames 2:0
San Jose Sharks - Edmonton Oilers 5:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.