Kopitar streljal prazne naboje

Foto: Profimedia Anže Kopitar
V severnoameriški hokejski ligi so odigrali dve tekmi, na katerih sta v gosteh poraza vpisali moštvi iz Los Angelesa.
Oglej si celoten članek

Arizona Coyotes je s 3:0 odpravila LA Kings Anžeta Kopitarja. Finski vratar Anti Raanta je zaklenil vrata ter ubranil 31 strelov kraljev. Lanski prvaki lige NHL Washington Capitals pa so bili s 5:2 boljši od Anaheim Ducks.

Štirikrat je s strelom na gol poskusil tudi Kopitar, a je zanesljivi Raanta tri strele slovenskega zvezdnika ubranil, en Kopitarjev strel pa je šel mimo vrat.

Za Arizono so zadeli Conor Garland, Derek Stepan in Jakob Chychrun.

Los Angeles ostaja s 17 točkami na zadnjem mestu tihomorske divizije. Kralji bodo naslednjo tekmo odigrali doma, ko bodo v petek zjutraj gostili vodilno ekipo pacifiške skupine in zahodne konference Edmonton Oilers, ki ima na vrhu 12 točk več od kraljev.

Liga NHL, izidi:

Washington Capitals - Anaheim Ducks 5:2
Arizona Coyotes - Los Angeles Kings 3:0
(Anže Kopitar poskusil s štirimi streli na gol)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.