Kopitar z novo podajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ekipa Los Angeles Kings je morala priznati premoč Buffalo Sabres. Kralji so po podaljšku izgubili z 1:2. Osemindvajsetletni slovenski zvezdnik Anže Kopitar je vpisal podajo pri prvem golu na tekmi, ki ga je dal Marian Gaborik.
Oglej si celoten članek

Marian Gaborik je bil uspešen že v peti minuti dvoboja, a so tekmeci Kraljev hitro odgovorili. V osmi minuti je namreč izenačil Jamie McGinn, v drugi in tretji tretjini pa gola ni več bilo. V podaljšku je Buffalo potreboval 3:19 minute, da je zadel, natančen je bil Ryan O'Reilly - to je bil njegov stoti gol v ligi NHL.

"Čakal sem in gledal, kaj je odprto. Bil sem v padcu, zato sem nemudoma poizkušal s strelom," je odločilni gol opisal tokratni junak Buffala, ki je na zadnjih sedmih tekmah dosegel tri gole in zbral sedem podaj, eno od njih na tekmi proti kraljem. Buffalo je prvič v štirih poizkusih dobil tekmo po podaljšku.

Sicer so se poleg tekme Buffalo - LA Kings po podaljšku končale še tri. Na dveh so gledalci videli po devet golov, obe sta se končali s 5:4, s takšnim izidom so se veselili igralci Caroline proti Arizoni in Calgaryja proti New York Rangers. Po podaljšku so se zmage s 3:2 veselili še hokejisti New York Islanders proti Columbusu.

Izidi:
Buffalo Sabres : Los Angeles Kings 2:1*
Boston Bruins : Florida Panthers 3:1
St.Louis Blues : Dallas Stars 3:0
Arizona Coyotes : Carolina Hurricanes 4:5*
Columbus Blue Jackets : New York Islanders 2:3*
Tampa Bay Lightning : Washington Capitals 1:2
Montreal Canadiens : Ottawa Senators 3:1
Nashville Predators : Colorado Avalanche 2:3
Calgary Flames : New York Rangers 5:4*
San Jose Sharks : Minnesota Wild 0:2

* - podaljšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.