Kopitar z zmago do dela milijonskega kolača

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za hokejisti v ligi NHL je All-Star vikend.
Oglej si celoten članek

Slovenski hokejski as Anže Kopitar je v St. Louisu s pacifiško selekcijo dobil tekmo All Star v severnoameriški hokejski ligi NHL, potem ko so v finalu ugnali atlantsko selekcijo s 5:4.

Odločilni zadetek je za 5:4 dosegel Čeh Tomaš Hertl (San Jose), Kopitar pa je v finalu s podajo sodeloval pri prvem zadetku Maxa Paciorettyja (Vegas).

V drugem polfinalu je Kopitar, zvezdnik Los Angeles Kings, zbral tri podaje, njegovo moštvo pa je z 10:5 premagalo selekcijo centralne divizije. V prvem polfinalu je ekipa iz atlantske divizije z 9:5 premagala metropolitansko.

Dvaintridesetletni Hrušičan je petič v karieri nastopil na tekmi vseh zvezd najmočnejše hokejske lige na svetu, skupaj s soigralci pa si bo razdelil milijon dolarjev denarne nagrade.

Nagrado za najkoristnejšega hokejista tekme vseh zvezd je prejel zvezdnik Bostona Čeh David Pastrnak, ki je zaigral za atlantsko moštvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.