Kopitar začel z dvema podajama

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Branilci naslova v severnoameriški hokejski ligi NHL, igralci Los Angeles Kings, so z zmago začeli pripravljalne tekme pred novo sezono.
Oglej si celoten članek

Na domačem ledu so Los Angeles Kings na uvodnem obračunu po kazenskih strelih s 4:3 odpravili ekipo Arizona Coyotes. Izkazal se je tudi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, ki je prispeval dve podaji. 

Hrušičan je pred skoraj 13.000 gledalci obakrat asistiral Marianu Gaboriku, in sicer za vodstvo z 2:0 in 3:1. Za Kralje je zadel še Andy Andreoff, pri gostih pa so bili uspešni Justin Hodgman, Philip Lane in Michael Stone. Kopitar je bil nato natančen tudi pri kazenskih strelih, odločilnega pa je zadel Nick Shore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.