Kopitar znova na ledu, kralji premagali kalifornijske rivale

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kralji v Los Angelesu v pripravah na sezono NHL vpisali zmago proti kalifornijskim rivalom
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angeles Kings so na pripravljalni tekmi pred novo sezono v domači dvorani premagali Anaheim Ducks s 4:1. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar v 16 minutah in 29 sekundah na prvi tekmi po krajšem premoru ni dosegel gola ali podaje.

Kopitar je pred tem zadnjič igral 24. septembra, ko je njegova ekipa v avstralskem Melbournu končala pripravljalno turnejo z zmago nad hokejisti Arizone s 3:2. Tedaj je dva gola zadel Adrian Kempe, ki je enega zabil tudi proti Anaheimu za še četrti gol v pripravljalnih tekmah v tej sezoni in potrditev odlične strelske forme pred začetkom rednega dela sezone.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.