Kopitarjev soigralec v priporu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Napadalec hokejskega moštva NHL Los Angeles Kings Jarret Stoll je bil v petek v Las Vegasu aretiran zaradi posedovanja mamil.
Oglej si celoten članek

Stolla so oblasti prijele v slovitem hotelu MGM, pri njemu pa naj bi domnevno odkrili kokain. Dvaintridesetletni Stoll je član kraljev od sezone 2008/09 in je leta 2012 in 2014 z ekipo osvojil Stanleyjev pokal.

"Zavedamo se, da je glede na poročilo okrožja Clark v Nevadi v priporu naš igralec Jarret Stoll. Smo zelo zaskrbljeni in smo že začeli notranjo preiskavo. Ker smo v procesu pridobivanja dokazov, zaenkrat zadeve nadalje ne bomo komentirali," so v izjavi za javnost zapisali na uradni spletni strani moštva Los Angeles Kings.

Kralji se letos niso uvrstili v končnico. Stoll je za ekipo v tej sezoni odigral 73 tekem, dosegel je šest golov, 1. julija pa se mu pri klubu izteče pogodba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.