Kopitarju 80 milijonov za osem let

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pogajanja o podaljšanju pogodbe slovenskega reprezentanta z Los Angeles Kings so tik pred zaključkom.
Oglej si celoten članek

Anže Kopitar bo z Los Angeles Kings podaljšal pogodbo do leta 2024, poroča kanadska mreža TSN. Hrušičan naj bi na leto prejel 10 milijonov ameriških dolarjev, do konca sodelovanja bo v žep tako pospravil 80 milijonov "zelencev" (73,47 milijona evrov).

V sredo do uradne potrditve pogovora sicer še ni prišlo, eden od virov Los Angeles Timesa pa je časniku prišepnil, da so pogajanja v zaključni fazi. 

Tudi Los Angeles Kings so na svoji spletni strani zapisali, da je potrditev dogovora le še vprašanje ur.

Forma dvignila ceno

Ameriški mediji navajajo, da so Kralji Kopitarju najprej ponudili 9,75 milijona ameriških dolarjev na leto, vendar so zastopniki slovenskega hokejista želeli večji del pogače in to očitno tudi dosegli.

Hrušičan je prav v zadnjih dnevih, ko so ga številni navijači celo napadali zaradi domnevne "požrešnosti", igral na zelo visokem nivoju. S tem je lastnike kluba najbrž prepričal, da je vreden še nekaj dodatnih tisočakov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:04 14. Januar 2016.

    No, vendarle ena poštena športna liga. V Ameriki in Kanadi, hokejist več kot 10 MIO letno ne more dobit. Precej …

  • 10:34 14. Januar 2016.

    Vsa čast KOPI.<br /><br />V Sloveniji pa vlada evrforija za Petrom Prvecem in na veliko razlagajo koliko zasluži, pa je …

  • 09:45 14. Januar 2016.

    BRAVO MOJSTER!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.