Koprčani se v Splitu ne mislijo braniti

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
"V povratno tekmo bomo krenili, kot da je rezultat 0:0," je pred potjo v Split napovedal trener Luke Koper Rodolfo Vanoli.
Oglej si celoten članek

Danes se na dolgo pot proti Splitu odpravljajo nogometaši Kopra, ki so si minuli četrtek na domači Bonifiki z zmago s 3:2 priigrali lepo popotnico v bitki za napredovanje v tretji krog kvalifikacij Evropske lige. Koprski strateg Rodolfo Vanoli se zaveda, da bo povratni dvoboj v vroči dalmatinski prestolnici sila težaven.

"Na povratni tekmi proti Hajduku bodo fantje od sebe dali 110 odstotkov. Po tekmi proti Domžalam je zelo pomembna dobra regeneracija, v povratno tekmo pa bomo krenili, kot da je rezultat 0:0. Čaka nas odličen tekmec, ki ga bo s tribun spodbujalo na tisoče navijačev. Za domačine bo to pravi veter v hrbet. Moji fantje so mirni. Ne gre samo za to tekmo, temveč je pomembno, da stalno napredujemo," je pojasnil Vanoli.

"V Split gremo z namenom, da ne izgubimo. Vsi vemo, kaj nam v četrtek prinaša pozitiven rezultat. Ob maksimalnem pristopu bi se lahko veseli napredovanja. Ne bomo se samo branili, temveč bomo skušali zaigrati v našem slogu. V prvih petnajstih minutah bomo morali biti previdni, nato pa bomo skušali doseči zadetek," je recept za uspeh na Poljudu predstavil izkušeni vezist Dalibor Radujko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.