Korak od tragedije: skakalni as preprečil smrt svoje hčere

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Norveški smučarski skakalec je s hitro reakcijo preprečil nepopisno tragedijo.
Oglej si celoten članek

V bizarni nesreči bi življenje skoraj izgubila dveletna hči norveškega smučarskega skakalca Roberta Johanssona.

Po zaslugi njenega slavnega očeta, lani 12. skakalca v skupni razvrstitvi svetovnega pokala, jo je otrok odnesel le z odrgninami okoli vratu.

Malčica se je igrala s svojim mačkom na vrtu njihovega domovanja v Lillehammerju, ko je na zasebno posest nenadoma vdrl velik pes.

Mačka je poskušala zbežati, pri tem pa se je njen povodec ovil okoli otrokovega vratu in jo pričel dušiti. Na srečo je bil Johansson priča dogajanju in je s hitrim posredovanjem lahko preprečil najhujši scenarij.

"Olympia se je na vrtu igrala s svojim mačkom, ko je nenadoma k njej s polno hitrostjo pritekel velik pes, ki je napadel mačko. Na srečo sem videl, kaj se je zgodilo, in psa pravočasno odgnal. Lahko bi se zadušila, a so bile sekunde na naši strani," je za Gudbrandoelen Dagningen povedal olimpijski prvak iz Pjongčanga.

Po incidentu se je na družbenih omrežjih oglasila tudi pretresena mama Marlene Messel, ki je kritizirala "neodgovorne in nevedne lastnike, ki mislijo samo nase in na svoje udobje." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.