Koražijo porazila Barca, Ciudad izgubil

Foto: Žurnal24 Ciudad Real je izgubil na gostovanju pri HSV-ju. (Foto: Gregor Katič)
V rokometni ligi prvakov so ta vikend bili na sporedi prvi četrtfinalni dvoboji. Barcelona je slavila proti Veszpremu, Ciudad Real pa je izgubil v Hamburgu. Kiel je prišel do tesne zmage nad Rhein-Neckar Löwnom.
Oglej si celoten članek

Barcelona si je na prvi četrfinalni tekmi proti Veszpremu ''primetala'' dokaj zanesljivo prednost šestih zadetkov (33:27) pred povratnim dvobojem na Madžarskem. Za poražence je slovenski reprezentant David Koražija dosegel dva zadetka.  Ravno nasprotno se je zgodilo Ciudad Realu, ki je na gostovanju v Hamburgu izgubil proti HSV-ju, ki v Španijo odhaja s štirimi zadetki prednosti (26:22). Nekdanji klub Vida Kavtičnika, Kiel je na gostovanju pri Rhein-Necakr Löwnu uspel zabeležiti minimalno zmago (28:29). Dvoboje med Čehovskimi medvedi in Montpellierjem bo na sporedu v sredo. Povratne tekme sledijo 1. in 2. maja.

 

Liga prvakov, četrfinale – prve tekme:


Barcelona : Veszprem 33:27 (17:15)


HSV Hamburg : Ciudad Real 26:22 (11:8)


Rhein-Neckar Löwen : Kiel 28:29 (13:15)

 

Sreda ob 18.00:
Čehovski medvedi – Montpellier

povratne tekme bodo 1. in 2. maja

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.