Koren: "Cilj je napredovanje"

Foto: Reuters Kapetan Robert Koren zatrjuje, da je moštvo samozavestno. (Foto: Reuters)
Robert Koren je zatrdil, da Slovenija še naprej cilja na uvrstitev v osmino finala. "Anglija proti Alžiriji ni igrala tako, kot bi od nje pričakovali. A moramo vedeti, da bo proti nam drugače," meni slovenski kapetan.
Oglej si celoten članek

"Prišli smo s ciljem, da se uvrstimo naprej. Ta se ni spremenil. Z dveh tekem imamo štiri točke, gre nam dobro in smo samozavestni. Ta skupina igralcev vselej želi napredovati," je dejal kapetan Robert Koren in ponudil svoj pogled na angleške predstave na tem svetovnem prvenstvu. "V angleški igri smo videli dobre in slabe reči. Anglija proti Alžiriji ni igrala tako, kot bi od nje pričakovali. A moramo vedeti, da bo proti nam drugače. Angleži bodo pripravljeni," je prepričan strelec prvega slovenskega zadetka v Južnoafriški republiki, s katerim je odločil uvodno srečanje z Alžirijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.