Koren ima novega trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji trener angleškega prvoligaša Sunderlanda Steve Bruce bo novi strateg angleškega drugoligaša Hull Cityja, katerega član je tudi nekdanji slovenski reprezentant Robert Koren.
Oglej si celoten članek

Steve Bruce je z novimi delodajalci podpisal triletno pogodbo in je na trenerskem stolčku zamenjal Nicka Barmbyja, ki se je v javnosti spraševal o ambicijah kluba.

"Želim si Hull City spet pripeljati v prvo ligo, če bo to le mogoče. Ta izziv je tudi glavni razlog, da sem sprejel to službo," je dejal Bruce, nekdanji branilec Manchester Uniteda.

Bruce je še eden izmed bivših varovancev Alexa Fergusona, ki je postal uspešen trener. Pred Sunderlandom je bil trener Birmingham Cityja in Wigan Athletica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.