Koren znova pri zmajih

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Hokejiste Telemacha Olimpije je okrepil slovenski napadalec Gal Koren.
Oglej si celoten članek

Gal Koren je bil v preteklosti že član tivolske zasedbe, a se je pozneje odločil, da bo igral za Manchester Storm v ligi EIHL. Zdaj je spet v Sloveniji, sodelovanje pa so sklenili do konca sezone 2015/16, so sporočili iz kluba.

Koren že trenira s starimi-novimi soigralci, v zeleno-belem dresu pa bo prvič v letošnji sezoni nastopil, ko bodo uredili vso dokumentacijo.

"Vesel sem, da sem se vrnil nazaj domov, v Olimpijo, kjer si želim uspešno zaključiti sezono. Soigralci so me v garderobi lepo sprejeli. Upam, da bo ekipi tudi letos šlo na boljše po reprezentančnem premoru. Želim si, da bi lahko čim prej zaigral in k temu tudi sam pripomogel," je za klubsko spletno stran dejal povratnik Koren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.